Welkom op 24/7

Welkom op 24/7! Twentyfour seven; het aantal uren dat we tegenwoordig online kunnen zijn per dag. Altijd, overal, non-stop bereikbaar, toegankelijk en verbonden zijn. Een mobiele telefoon is tegenwoordig bijna een verlengstuk van onze arm. Bustijden opzoeken, reisjes plannen, even snel de agenda bijwerken en talloze sociale media door scrollen tot vervelens aan toe.

Leuk, handig, fijn, toch? Alleen maar voordelen aan deze nieuwe maatschappij die gestaafd is op (online) connecties, toch? Nou… Misschien. Maar misschien, als we iets beter kijken, heeft 24/7 verbonden zijn ook wel nadelen.

Precies die voordelen en nadelen, de veranderingen, de trends, de gevolgen en de risico’s zal ik in een serie blogs nader bekijken en met wetenschappelijke literatuur onderbouwen. Interessant? Ik denk wel van.

Of je hier nu terecht bent gekomen omdat we studiegenoten zijn van de master Communicatie & Beïnvloeding of omdat je me volgt op één van mijn sociale media kanalen: welkom! Ik hoop dat de blogs je tot denken aan zullen zetten. De eerste verschijnt vóór aanstaande maandag, so stay tuned!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *